Balandžio 29 d., pirmadienis | 24

LŽŪBA 25-eri. UAB „Agrolina“

Lietuvos žemės ūkio bendrovių asociacija
2017-10-05

UAB „Agrolina” įsteigta 1991 m. Kriūkų miestelyje, Šakių r. Tik pradėjusi veiklą, bendrovė dirbo 200 ha žemės, kurią nuomojosi iš privačių asmenų ir valstybės. Dirbamos žemės plotas 2017 m. pasiekė 1,4 tūkst. hektaro, dirbami laukai išsidėstę net keturiose rajono seniūnijose: Kriūkų, Lekėčių, Lukšių ir Barzdų.

Buhalterinė apskaita. Horizontali. Straipsnių viduje.

Web-kortele

Web-pav2-mazesns

Jau daugiau nei dešimtmetį, nuo 2006 m., bendrovėje laikomi aubrakų ir šorthornų veislių mėsiniai galvijai. Šiuo metu galvijininkystės ūkyje su prieaugliu yra daugiau kaip 250 galvijų. Ateityje numatoma galvijų bandos plėtra, ypatingą dėmesį skiriant aubrakų veislei, kuri labiausiai pateisino lūkesčius.

Už tai, kad nuosekliai gerėja UAB „Agrolina” gamybiniai rezultatai, sulaukiama daug gerų įvertinimų, už visą progresą bendrovė dėkinga darbuotojų komandai, partneriams ir visiems, kas prisideda prie įmonės vertės kūrimo.

Ambicingi planai ir užmojai turi įtakos ir UAB „Agrolina“, ir visam žemės ūkio sektoriui. Išplėtotas modernus mišrus – augalininkystės ir mėsinės galvijininkystės – ūkis veiklą vykdo pagal visus aplinkosaugos ir geros ūkininkavimo praktikos reikalavimus, sukurtos ir išsaugotos darbo vietos, padidintas šios verslo šakos produktyvumas, mokami papildomi mokesčiai į rajono ir valstybės biudžetą.

Web-pav3Bendrovės pasidižiavimas – aubrakų veislės galvijai

Web-pav4Bendrovės vadovė pristato partnerių prekės ženklą „Mėsos guru“

Web-teksto1Svarbu laiku ir tinkamai nuimti derlių

UAB „Agrolina” projekte „GAZELĖ 2013, 2015, 2016“ pripažinta viena iš sparčiausiai augančių smulkiojo ir vidutinio verslo įmonių Lietuvoje. Kredito biuro „Creditinfo“ duomenimis, UAB „Agrolina“ 2014 m. ir 2016 m. išliko tarp ekonomiškai stabiliausiu? i?monių šalyje, turinčių „Stipriausi Lietuvoje 2014, 2016“ sertifikatus.

UAB „Agrolina” yra Lietuvos žemės ūkio bendrovių (nuo 1992 m.), Lietuvos mėsinių galvijų augintojų ir gerintojų (nuo 2008 m.) asociacijų narė. Veislinių gyvūnų pasiekimų parodoje bendrovei 2015 m. įteikta Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministrės padėka už aubrakų veislės populiarinimą ir veisimą Lietuvoje.